ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ НА ПОЗИВ ПРОЈЕКТА КОНКУРЕНТНЕ ПОЉОПРИВРЕДЕ

  • НАСЛОВНА
  • Uncategorized
  • ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ НА ПОЗИВ ПРОЈЕКТА КОНКУРЕНТНЕ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Рок за подношење пријава за Трећи јавни позив Пројекта конкурентне пољопривреде Србије, услед великог интересовања подносилаца пријава, продужен је до 1. априла, саопштено је из Министарства пољопривреде.

Министарство пољопривреде, Управа за аграрна плаћања и Тим за реализацију пројекта, на овај начин желе да омогуће свима коју су исказали заинтересованост за јавни позив, да поднесу пријаве.

Укупна вредност средстава за Трећи позив износи 750 милиона динара, а позив је намењен агрегаторима, односно предузетницима, привредним друштвима и земљорадничким задругама које производе или врше откупод примарних пољопривредних произвођача, прерађују их и пласирају на тржиште.

Рок за подношење пријава тече од 4. децембра 2023. године а пријаве на онлајн платформи омогућене су у оквиру софтверског решења Пројекта конкурентне пољопривреде Србије које се налази на сајту Пројекта конкурентне пољопривреде Србије и сајту Управе за аграрна плаћања.

Информације у вези Трећег јавног позива доступне су преко мејл адресе info@scap.rs као и на сајту Пројекта Конкурентне пољопривреде Србије.